Externe applicaties

Hieronder staan externe web-applicaties waarmee Catermonkey kan koppelen. Als je op één of meer van deze applicaties een account hebt, kun je een koppeling leggen.

Moneybird is een facturatie- en offerteprogramma. Catermonkey koppelt met Moneybird door je als gebruiker de mogelijkheid te geven om Catermonkey facturen te exporteren naar Moneybird. Als je deze applicatie koppelt, komt er een Moneybird knop bij iedere factuur bewerk pagina.

Exact is één van de bekendste boekhoudpakketten uit Nederland. Catermonkey integreert met Exact door je als gebruiker de mogelijkheid te geven facturen uit Catermonkey te exporteren naar Exact. Eenmaal gekoppeld zal er een Exact knop verschijnen bij het bewerken van een Catermonkey factuur.

Exact heeft zijn boekhoudpakket nu ook in België! Catermonkey integreert met Exact door je als gebruiker de mogelijkheid te geven facturen uit Catermonkey te exporteren naar Exact. Eenmaal gekoppeld zal er een Exact knop verschijnen bij het bewerken van een Catermonkey factuur.

Yuki is een populair boekhoudpakket in Nederland en België. Catermonkey kan facturen uit Catermonkey doorsturen naar Yuki, zodat je ze vanuit Yuki kunt doorsturen naar je klant.

SnelStart is een populair boekhoudpakket in Nederland. Catermonkey kan facturen doorsturen naar SnelStart, zodat je ze vanuit SnelStart kunt doorsturen naar je klant.

Winbooks is een populair boekhoudpakket in België. Via Catermonkey kun je facturen exporteren naar een CSV bestand, die je vervolgens kunt inporteren in Winbooks. Zo is je boekhouding snel compleet voor je accountant.

Factuursturen.nl/.be is een moderne en populaire webapplicatie voor het versturen van facturen. Je kunt Catermonkey facturen exporteren via een knop naar Factuursturen, zodat je ze van daaruit naar de klant kunt sturen. Werkt met de Belgische en Nederlandse versie.

e-boekhouden is een boekhoudpakket in Nederland. Catermonkey kan facturen uit Catermonkey doorsturen naar e-boekhouden, zodat ze gelijk goed staan ingeboekt.

Onlinewerkrooster.be is een applicatie waarmee je je personeel handig inplant. Catermonkey kan hiermee koppelen door de evenementen uit Catermonkey naar Onlinewerkrooster door te sturen, zodat je daar je personeel kunt inplannen.

Met de Mollie koppeling kun je iDeal betalingen ontvangen in de webshopmodule. Je dient hiervoor eerst een account op Mollie aan te maken, mocht je dit nog niet hebben.

Woo-commerce is een populaire webshop module voor het Wordpress CMS. Heb je al een webshop met Woo-commerce? Koppel deze dan aan Catermonkey (uitleg), en als een bestelling binnenkomt in Woo-commerce wordt die automatisch met alle info doorgezet naar Catermonkey.

Shopify is een populair webshop platform. Zorg dat je shopify bestellingen worden doorgestuurd naar Catermonkey, via deze koppeling. Zo kun je er gemakkelijk offertes, maaklijsten, inkooplijsten enz. maken van al je Shopify bestellingen.

Heb je een Lightspeed ecommerce webshop? Dan kun je je Lightspeed bestellingen automatisch synchroniseren naar Catermonkey om er vervolgens maak-/ en inkooplijsten en besteloverzichten etc. van te maken. Ook is het mogelijk om met Lightspeed als witte kassa (GKS), in België.