Na een drukke nazomer, zowel voor cateraars als voor ons, is het weer eens goed om op een rijtje te zetten wat we zoal hebben verbeterd.

Nieuwe koppelingen

  • Lightspeed: we koppelden voorheen al met Lightspeed Restaurant, maar nu ook met Lightspeed Ecommerce Advanced. Heb je dus al een Lightspeed webshop, en wil je die bestellingen automatisch doorzetten naar je Catermonkey account? Dat kan dus vanaf nu!
  • Shopify - Misschien wel het populairste webshopplatform wereldwijd, naast Woocommerce. Heb je een shopify shop en wil je je bestellingen doorsturen naar Catermonkey? Ook dat kan vanaf nu!
  • Verbetering Exact Online koppeling - In Exact Online kun je meerdere administraties voeren. Vanaf nu is het ook mogelijk dat je vanuit Catermonkey kunt kiezen naar welke administratie een factuur moet gaan. Dit kun je per merk instellen.

Maaltijdservice

De maaltijdservicemodule is nu enkele maanden in gebruik, zodat we ook uit de praktijk hebben kunnen ervaren wat er beter zou kunnen. Zo hebben we diverse verbeterpunten doorgevoerd, die de workflow van de dagelijks maaltijd bezorging verbeteren.

Ook zijn we blij met de aanmeldingen voor deze module die we al gehad hebben. De module blijkt dus goed aan te sluiten bij deze specifieke branche.

Een grote verbetering voor de korte termijn is de webshop kant van de maaltijdservice. In ons huidig en bekend webshopsysteem voegen we een uitbreiding toe, zodat de weekmenu's van maaltijdservices ook online geplaatst kunnen worden.

De maaltijdservice webshop zal rond januari 2022 gereed zijn, en daarmee is de module compleet; zowel handmatige/ad hoc bestellingen, bestellingen vanaf een weekformulier, en via de digitale kant kunnen zo eenvoudig worden verwerkt.

Offertes

Er is een nieuwe offertemodule, momenteel in Beta. Dit betekent dat er al een paar klanten mee werken, en we de laatste kreukels gladstrijken. Wil je nu ook al gebruik maken van deze module? Stuur ons een chatbericht!

Je kunt ook even geduld hebben tot het voor iedereen beschikbaar is.

Deze module stelt je in staat om offertes meer op brochures/flyers te laten lijken, met paginavullende achtergrond foto's die per pagina wijzigen, en andere ontwerpmogelijkheden.

Tevens zijn er een paar extra lettertypes toegevoegd.

Eventementplanning

Ook de evenementplanning is verbeterd; je kunt er nu interne opmerkingen kwijt, puur voor jouw team bedoeld. Deze info komt niet op offertes terug, maar wel in de interne besteloverzichten.

Algemeen

Diverse kleine verbeteringen doorgevoerd, en fouten opgelost. Vaak op basis van feedback van onze klanten, dus hartelijk dank daarvoor!