Leuk om te zien dat we in januari weer veel nieuwe klanten mochten verwelkomen! Het sentiment was aanvankelijk nog niet al te best, na corona, maar nu ziet iedereen toch weer perspectief.

Velen spreken van een ware inhaalslag, nu de perspectieven voor feesten en events de komende tijd weer zeer goed zijn, en bij sommigen de aanvragen echt binnenstromen.

Iedereen is weer toe aan een feestje, en heeft wat in te halen!

Demo's, demo's, demo's!

Naast dat we druk zijn geweest met het 'aan boord helpen' van iedereen, hebben we ook veel demo's gegeven. Leuk is om te zien dat onze 12-minuten demo video goed bekeken wordt, en het demo-proces veel vloeiender maakt. We kunnen gelijk gericht inzoomen op de specifieke situaties van de cateraars.

Cateringbedrijven; zo wordt maar weer eens bevestigd, heb je in zoveel soorten en maten, en een persoonlijke gesprek is gewoon het prettigst.

Update 1, maaltijdservice webshop module

Ondertussen druk doorontwikkeld. Zo is onze webshop module nu ook geschikt gemaakt voor de maaltijdservice. Dit betekent concreet: cateraars met weekmenu's, waarbij klanten (particulier, of zakelijk) in 1 keer voor de hele week bestellen. Maaltijdservice cateraars (denk aan zorginstellingen, cateraars die maltijden leveren aan senioren, maar recent ook hospitality cateraars die op meerdaagse evenementen op vooraf bestelling crews, sportteams of andere groepen mensen van eten voorzien.) kunnen nu bestellingen snel verwerken, zowel online, als offline (met menu-formulieren).

We werken u aan de verbeterde info-pagina's op de site, zodat de functionaliteit zo duidelijk mogelijk kenbaargemaakt worden.

Nieuwsgierig? In een demo gesprek gaan we graag in op jouw specifieke situatie.

Update 2, Halfproducten

Met Catermonkey maakte je al eenvoudig gerechten, die je voorziet van ingredienten en recepturen. Ook kun je pakketten/arrangementen/buffetten samenstellen. Had je echter een onderdeel in je gerecht, bijvoorbeeld een saus, die je in diverse gerechten gebruikte, dan moest je die ingredienten steeds onder ieder product hangen.

Nu hoeft dat niet meer; je kunt nu de saus, bijv. een pepersaus, als product aanmaken, en dan aanvinken 'dit product is een halfproduct'. Zodra een product halfproduct is, kun je het als ingredient inzetten in andere producten.

Hiermee is je inkooplijst weer een stuk flexibeler, en voorkom je dubbel invoerwerk.

Update 3, Personeelsplanner overzichtelijker

De personeelsplanner is wat opgeschoond, visueel. Ook kun je de taakverdeling die Catermonkey voorheen voor je bedacht, eenvoudig aanpassen naar wens.

Verwacht voor deze module in de toekomst nog meer verbeteringen, met name de mogelijkheid om extern personeel (van wie je de naam nog niet weet) in te kunnen plannen. Hiermee kun je ook personeel dat door externe partijen worden geleverd inplannen.

Dit staat voor het komende kwartaal gepland.

Meertalige offertes

Onze Vlaamse klanten hebben dikwijls te maken met Franstalige offertes. Het is nu mogelijk om zowel productnamen, als offertes te vertalen. De teksten dien je zelf te vertalen, maar de standaard gegenereerdevelden, zoals bijv. datumvelden, worden goed vertaald; 'janvier' ipv 'januari', dus.

Nieuwe offertemodule (in Beta) aan gezet in ieder account

Het is nu mogelijk om met onze nieuwe offertemodule een sjabloon te maken. Hiermee maak je visueel zeer aantrekkelijke offertes, denk een beetje aan brochure/flyer achtige ontwerpen. Er is meer vrijheid voor het gebruik van bijv. full-page achtergrond foto's. Probeer het gerust uit! Heb je hier vragen over? Laat een bericht achter in de chat.

Diverse foutoplossingen

Bedankt voor de meldingen voor verbeterpunten of systeemfouten die er onverhoopt soms in zaten. Zo blijven we Catermonkey steevast verbeteren.

Op naar een topjaar! Wij blijven bouwen!