De afgelopen maand zijn er een paar handige zaken toegevoegd. Hieronder een lijstje

  • Webshop: het is mogelijk om met afhaal tijdslots te werken. Dit is handig in tijden van Corona. Je kunt instellen hoeveel afhaalbestellingen er maximaal op een bepaald tijdslot kunnen plaatsvinden. Klanten kunnen vervolgens een bezet tijdsslot niet kiezen, en dienen een andere te kiezen
  • Webshop: voorraad op verkoopproducten. Heb je van een bepaald product een beperkte voorraad? Je kunt op de productenpagina bij een product instellen hoeveel voorraad je hebt.
  • Snel bewerken van bestellingstatus, betaalmethode, bestelcategorie en besteltype vanaf het overzicht. Je kunt met je muis vlak onder de naam van de bestelling bewegen, om te zien wat we bedoelen. Zo kun je snel aanpassingen doen aan de bestelling zonder er in te hoeven gaan.
  • Export naar Excel: er zijn extra velden toegevoegd, zoals het bestelbedrag als totaal; voorheen kon je alleen de losse bestelregel totalen zien.
  • De personeelsportaal is uitgebreid. Per event kun je aangeven of je wilt dat je team extra informatie kan zien op hun portal over dat evenement. Als je dit vinkje aanzet, ziet het personeel: klantgegevens, locatiegegevens, de rest van het ingeplande team, bestelde producten (zonder prijzen), aantal personen, en interne opmerkingen (alleen de interne opmerkingen die aangevinkt staan voor tonen op de personeelsportal, dit is per opmerking instelbaar).
  • Diverse foutjes opgelost. Op basis van testen en feedback van onze fanatieke gebruikers hebben we een aantal foutjes opgespeurd en opgelost. Bedankt!
  • Donkere modus: Klik op het zonnetje rechtsbovenin om Catermonkey in een donkere achtergrond te bekijken. Dit kan fijn zijn als je bijvoorbeeld in de avonduren aan het werk bent; al hebben we al gebruikers gehoord die de donkere modus permanent hebben aangezet :-)

Catermonkey Donkere modus