Laatste nieuwsartikelen

De laatste ontwikkelingen van Catermonkey vind je hier!

Koppelingen, nieuwe features, en verbeteringen - een samenvatting

25-11-2021

Na een drukke nazomer, zowel voor cateraars als voor ons, is het weer eens goed om op een rijtje te zetten wat we zoal hebben verbeterd.

Nieuwe koppelingen

 • Lightspeed: we koppelden voorheen al met Lightspeed Restaurant, maar nu ook met Lightspeed Ecommerce Advanced. Heb je dus al een Lightspeed webshop, en wil je die bestellingen automatisch doorzetten naar je Catermonkey account? Dat kan dus vanaf nu!
 • Shopify - Misschien wel het populairste webshopplatform wereldwijd, naast Woocommerce...

Grote updates en nieuwe features van de afgelopen maanden

11-06-2021

Het was alweer een tijdje geleden dat we in een blog hebben samengevat wat er zoal is verbeterd.

Het is een mix van grote en kleine zaken, waarbij we zoals gewoonlijk weer goed geluisterd hebben naar jullie feedback.

Data import / export

Het importeren van gegevens zoals producten en ingrediënten is verbeterd. Voorheen kon dit alleen via CSV files waarbij de kolommen in een bepaalde volgorde moest staan. Dit is verbeterd, en je kunt nu gelijk een Excel bestand kiezen en dan zelf selecter...

Handigheden en toevoegingen aan Catermonkey: allergenen/diëten, en meer opties voor maaklijsten

11-12-2020

De afgelopen tijd is er weer van alles verbeterd. Vaak op basis van feedback van jullie, dank daarvoor!

Hieronder een overzicht.

Verbeterd genereren van rapporten en lijsten

 • Voorheen kon je een selectie maken van bestellingen om lijsten van te genereren. Dit kan nog steeds, maar is uitgebreid; als je nu niets aanvinkt, worden de lijsten gegenereerd over alle bestellingen die aan het filter voldoen, ook al beslaan de bestellingen meerdere pagina's.
 • Meer controle over wat je wel en niet...

Nieuwe feature: prijslijsten

06-10-2020

Er is een nieuwe functie aan Catermonkey toegevoegd. We zijn hem nog aan het uitproberen, en het wordt binnenkort verder uitgebreid, maar het kan nu al nuttig zijn.

Je kunt op de productenpagina rechtsboven op het prijslijst icoontje klikken, en dan een prijslijst maken. Hierop kun je speciale prijzen invoeren voor je producten, of bijvoorbeeld elke productprijs met 5% verlagen.

Vervolgens kun je deze prijslijst koppelen aan een klant. Dus heb je een klant die altijd 5% korting moet krijgen, d...

Recente updates, waaronder dark mode en overzichtelijkere schermen

25-08-2020

De afgelopen maand zijn er een paar handige zaken toegevoegd. Hieronder een lijstje

 • Webshop: het is mogelijk om met afhaal tijdslots te werken. Dit is handig in tijden van Corona. Je kunt instellen hoeveel afhaalbestellingen er maximaal op een bepaald tijdslot kunnen plaatsvinden. Klanten kunnen vervolgens een bezet tijdsslot niet kiezen, en dienen een andere te kiezen
 • Webshop: voorraad op verkoopproducten. Heb je van een bepaald product een beperkte voorraad? Je kunt op de productenpagina ...

Catermonkey heeft een nieuw jasje!

24-07-2020

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website. Onze huisstijl is verfrist, en ons aapje lacht net even wat vriendelijker. We hopen dat op deze manier de site duidelijker te navigeren is.

Verder valt te noemen dat de site nogal sneller geworden met deze update, en zeker op mobiele apparaten een stuk beter te bedienen is.

Mis je nog iets of heb je nog feedback? Laat ons gerust weten!...

Recente ontwikkelingen van Catermonkey

16-04-2020

De afgelopen maanden zijn we druk geweest om allerlei zaken binnen Catermonkey te verbeteren en uit te breiden. Hieronder volgt een opsomming van de belangrijkste zaken.

Nieuwe koppelingen en integraties

Dit jaar zijn er 3 boekhoudpakketten bijgekomen waarmee we koppelen:

 • Yuki
 • Winbooks
 • Factuursturen.nl & .be

Tevens is er een koppeling gemaakt met de volgende systemen

 • Mollie, voor iDeal en Bancontact betalingen in de webshop
 • Woo-commerce, een koppeling met de bekende wordpress ...

Gazet van Antwerpen - Solidariteit in tijden van corona: Fingerfood Truck stelt software gratis ter beschikking van sectorgenoten

16-03-2020

Dit artikel stond origineel op de Gazet van Antwerpen

Maty van Geirt van Fingerfood Truck snelt zijn sectorgenoten te hulp. Cateringbedrijven, event planners, foodtruckers en uitbaters van feestzalen mogen gratis gebruik maken van zijn softwareprogramma Catermonkey zolang de coronacrisis hun omzet bedreigt.

Harde klappen catering- ...

Een offerte na 3 of meer dagen pas bij je klant op de mat? Dat kost omzet!

31-10-2019

Duurt het soms wel meer dan 3 dagen voordat een klant een offerte voor catering toegestuurd krijgt, na eerste contact? Lukt het door alle drukte soms niet om een offerte op te stellen zo snel als je zelf zou willen?

Zonde!

Dan is de kans groot dat de offerte niet doorgaat.

Waarom?

Mensen die op zoek zijn naar catering vragen vaak bij meerdere cateraars een offerte op. De cateraar die als eerste een fatsoenlijke offerte verstuurt, bijvoorbeeld na 1 werkdag, heeft dan verreweg de g...

Vertrokken raken met Catermonkey gaat 't best in een korte training

28-10-2019

Een nieuw systeem leren kennen kan soms een drempel zijn om eraan te beginnen. Van uitstel komt dan soms afstel, en voor je het weet werk je nog op een manier die je teveel tijd en geld kost, en teveel stress oplevert.

Daarom hebben we nu een on-line training gelanceerd, waarbij je tot maximaal 2 uur van ons persoonlijk uitleg krijgt (voor €95,-). We nemen je door het systeem, vanuit het gemak van je eigen stoel, en stemmen de training helemaal af op jouw bedrijf. Vragen die in je opkomen kun j...